• news-bg

nyheder

Spred kærligheden

Wellware har været forpligtet til at give kunderne one-stop indkøb.Ud over at færdiggøre produktproduktionen til tiden, er det vigtigere at overvåge produktkvaliteten.I dag har Wellware et komplet sæt kvalitetsinspektionslinks og er ansvarlig for produktkvaliteten.Nu vil jeg introducere, hvordan wellware overvåger kvaliteten af ​​produkter på fabrikken.

1, lerlegeme:

I det tidlige stadie af produktproduktionen, når produktet er færdigt, vil vores kvalitetsinspektører gentagne gange kontrollere produktets størrelse for at sikre, at størrelsen og formen er den samme som kundens krav.Dette er den første måde at sikre produktets retning.

2, glasur krop:

Efter at produktets glasurproces er afsluttet, vil kvalitetsinspektøren bekræfte integriteten og kvaliteten af ​​produktets glasuroverflade, sikre, at glasuroverfladen er fuldstændig dækket og undgå udseendedefekter såsom pinholes og sorte pletter.Styr produktionen af ​​produktet igen, inden produktet brændes.

幻灯片1

3. Affyringen er afsluttet:

Under produktbrændingsprocessen overvåges ovntemperaturen for at holde ovntemperaturen på 1270°C for at sikre, at produktstørrelsen er korrekt, og overfladen er glat.

4. Udvalg:

Efter at produktet er brændt, vil kundens produkter blive yderligere screenet igen, og de problematiske produkter vil blive taget ud, så A- og B-produkterne forbliver.Sikre ensartetheden af ​​kundens produktkvalitet.

幻灯片2

5, Backstamp:

Når plukningen er overstået, når bundprintet er udskrevet, vil kvalitetsinspektøren gentagne gange bekræfte og kontrollere, om størrelsen og indholdet af produktets bundprint er korrekt og i overensstemmelse med PO.

6, Pakning:

Når du pakker, skal du kontrollere oplysningerne på kartonen igen og scanne stregkoden på kartonen og gaveæsken for at sikre, at stregkoden er scannet.

幻灯片3

7, Åbn pakken igen:

Efter at emballagen er færdig, vil kvalitetsinspektøren igen kontrollere, om de interne produkter er faste og ikke bliver beskadiget på grund af langvarig transport, og hvert stykke kan transporteres sikkert.

8, forsendelse:

Når produktet er indlæst, skal du kontrollere, at forsendelsesmærkerne og produktbeskrivelserne på gaveæsker og kartoner er helt korrekte.Sørg for, at produkterne kan sendes til tiden.

幻灯片4

Efter denne serie af kvalitetsinspektioner har produktet gennemført kvalitetskontrollen på fabrikken.Selvom processen er besværlig, insisterer vi stadig på produktets kvalitet.Fordi dette er den ydelse, som Wellware er ansvarlig for kvaliteten af ​​sine produkter, har Wellware været engageret i produktion og eksport af daglige keramiske produkter i mere end 20 år og har etableret langsigtede samarbejdsrelationer med mange internationalt anerkendte mærker .God kvalitet og service er grundlaget for, at wellware vinder kundernes ros.Vi håber, at wellware kan fortsætte med at levere tjenester af høj kvalitet til vores kunder.


Indlægstid: 20-jan-2021